Online Predškolci Standard - Klasa Sena Đorović i Ana Franić
Slider

UPIS ZA PROGRAME U TEATRU I ONLINE U SEPTEMBRU!
PRIJAVI SE!

(Klasa Sena Đorović i Ana Franić)

Klasa za predškolce

SRBIJA, REGION (CG, BiH), EVROPA

Svaki semestar, polugodište, završava se UŽIVO ONLINE JAVNIM ČASOM koji je poseban doživljaj za sve učesnike, kako polaznike tako i za naše predavače i vašu ONLINE publiku koja je tu da nas sa svih meridijana podrže u našem radu t.j stvaralaštvu.

Naši polaznici će imati priliku da svoje znanje prikažu i na velikoj sceni Teatra u Beogradu.

Na JAVNOM UŽIVO ONLINE ČASU, kao i UŽIVO U TEATRU pored glumačkih zadataka polaznici će prikazati i stečeno znanje u stručnim predmetima : scenski govor, tehnika glasa, scenske igre i scenski pokret, lutkarstvo kao i gluma pred kamerom, gde ćemo rezultat prikazati putem ONLINE aplikacije, vašoj ONLINE publici i sve to uživo kao da smo u Teatru a u Teatru u Beogradu prikazati na velikom filmskom platnu.

U potrazi ste za najadekvatnijom aktivnošću za vaše mališane koja će im najbolje pomoći u psihofizičkom i socijalnom razvoju? Naš program je idealan odgovor za vaše potrebe. Na časovima glume mališani će kroz razne metode rada i igre, otkrivati svet glume i mašte, koja je sigurno u ovom periodu najrazvijeniji alat kod dece. Kako je rekao Ajnštajn ,,Mašta je važnija od znanja. Znanje je ograničeno, a mašta obuhvata celi svet!" Deca upravo sa svojom maštom otkrivaju potpuno nove svetove, kroz koje ih vode Sena Đorović, Ana Franić i Saša Đurašević.

Uz onlajn program naše škole, polaznici će svoje vreme kod kuće provoditi na kvalitetan zabavno-edukativni način. Uz mnogo igre i kreativnosti najmlađi polaznici će sticati samopouzdanje, učiti, graditi svoju ličnost, oslobađati se, raditi na koordinaciji i artikulaciji kako govora, tako i svog tela. Sve glumačke, dikcijske i fizičke vežbe prilagođene su radu pred kamerom, pa će mališani, uz kompletan glumački program dobiti i znanja u vezi sa radom pred kamerom.

Širok je spektar sposobnosti koje gluma razvija - fizičke, motoričke, mentalne i emocionalne. Na časovima glume polaznici će postupno otkrivati elemente improvizovane igre i izvršavanje određenih scenskih zadataka. Radiće na koncentraciji, timskom duhu, disciplini, odnosu prema drugom i mnogim drugim aspektima... Sjajna podloga i priprema za osnovnu školu, kao i za nastavak bavljenja glumom u našoj školi kroz kompleksniji program, gde će biti uključeni uz časove glume i novi stručni predmeti (scenski govor i tehnika glasa, scenske igre i scenski pokret, lutkarstvo).

Online program obuhvata 4 termina (od 1h), u četiri nedelje, odnosno 16 termina (16h) za ceo semester, polugodište.

Cena online programa za četiri nedelje i fond od 4 termina iznosi 4.500 dinara ili 38 eura.

  • 10% popusta na članarine po osobi za polaznike iz iste porodice
  • 5% popusta za uplatu polugodišta u celosti

Nastava je vikendom.

Primer rasporeda - preuzmite

Predavači: 

Asistent klase:


Nela Mihajlović Olga Odanović Anja Mandić Zorana Bećić

Lokacija

Škola glume i režije

Resavska 78, 11 000 Beograd

Informacije

Telefon:

+381 (0)60 085-86-86

Pratite nas