Polaznici na Dramskim akademijama

Polaznici na Dramskim akademijama

Koncept naše škole je po programu preuzet sa Akademija, zaseban stručni predavač za svaki predmet obezbedio je uspeh našim polaznicima na prijemnim ispitima na dramskim akademijama kako za glumu, tako i za druge smerove. Najveći broj kandidata za glumu se tek na prijemnom ispitu prvi put susreće sa stručnim predmetima.To nije i slučaj sa našim polaznicima. Oni dolaze na prijemni ispit upoznati, spremni i u prednosti nad ostalim kandidatima. Dobar deo bodova na prijemnom ispitu upravo donose stručni predmeti. S obzirom da smo se i sami našli u toj situaciji, poznato nam je koliko bi bilo lakše proći kroz prijemni kada ste to već sve pripremali, radili i vežbali.

Svi koji su zainteresovani da nastave sa obrazovanjem i na dramskoj akademiji imaju više nego odličnu podlogu, pripremu i podršku predavača od kojih su neki i aktivni fakultetski profesori. Zbog toga naši polaznici s uspehom upisuju svake godine dramske akademije u Beogradu, Novom Sadu, Banja Luci i Cetinju. Do sada brojimo preko 150 polaznika koji su postali studenti, 15 u ovogodišnjem upisnom roku!
Nevena Ignjatović - GLUMA

Nevena Ignjatović - GLUMA

Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, smer GLUMA u klasi Biljane Mašić upisala je naša polaznica Nevena Ignjatović. Nevena je bila u našoj školi u klasi Ivana Jevtovića. Čestitamo na postignutom uspehu! Srećno!
Anja Arnautović - GLUMA

Anja Arnautović - GLUMA

Čestitamo našem dugogodišnjem polazniku, Anji Arnautović koja je u našoj školi bila u klasi Ivana Jevtovića, Anite Mančić i Igora Djordjevića. Anja je upisala GLUMU na Akademiji umetnosti u Beogradu u klasi Milana Neškovića i Nikole Rakočevića. Srećno!
Aleksa Mogić - GLUMA

Aleksa Mogić - GLUMA

Aleksa Mogić na Akademiji umetnosti u Beogradu upisao je GLUMU u klasi Milana Neškovića i Nikole Rakočevića. Aleksa je dugogodišnji naš član, bio je u klasi Ivana Jevtovića, Anite Mančić i Igora Djordjevića. Čestitamo na postignutom uspehu, srećno!
Dušan Pavić - GLUMA

Dušan Pavić - GLUMA

Dušan Pavić je upisao GLUMU na Akademiji umetnosti u Beogradu u klasi Milana Neškovića i Nikole Rakočevića. Dušan je dugogodišnji naš član, bio je u klasi u našoj školi kod Ivana Jevtovića i Andreja Šepetkovskog. Čestitamo Dušanu na postignutom uspehu i rezultatu.
Dalibor Šišković - GLUMA

Dalibor Šišković - GLUMA

Dalibor Šišković, naš dugogodišnji polaznik od sada će biti na smeru GLUMA na Akademiji umetnosti u Beogradu u klasi Nebojše Milovanovića i Jane Maričić. Dalibor je u našoj školi bio u klasi Ivana Jevtovića, Anite Mančić i Igora Djordjevića. Čestitamo na postignutom uspehu i rezultatu i želimo sreću na studijama!
Vuk Pećanac - GLUMA

Vuk Pećanac - GLUMA

Naš dugogodišnji polaznik Vuk Pećanac kojeg smo gledali u našim predstavama: ’Mi nismo anđeli’’ i ’’Briljantin ’’ biće na smeru GLUMA na Akademiji umetnosti u Beogradu u klasi Nebojše Milovanovića Jane Maričić. Vuk je u našoj školi bio u klasama Igora Đorđrvića, Ivana Jevtovića, Anite Mančić i Zorane Bećić. Čestitamo!!
Aleksandra Maraš - GLUMA

Aleksandra Maraš - GLUMA

Aleksandra Maraš će biti na smeru GLUMA na Akademiji umetnosti u Beogradu u klasi Milana Neškovića i Nikole Rakočevića. Aleksandra u našoj školi je bila u klasi Igora Đordjevića i Ivana Jevtovića. Čestitamo Aleksandri i želimo joj sreću na studijama!
Isidora Davidović - GLUMA

Isidora Davidović - GLUMA

Čestitamo našoj polaznici Online Master programa Isidori Davidović! Isidora je u našoj školi bila u klasi Igora Đorđevića i Gordana Kičića, a sada je upisala GLUMU na Akademiji umetnosti u Banja Luci u klasi Radoslava Milenkovića. Srećno!
Sara Pečurica - GLUMA

Sara Pečurica - GLUMA

Sara Pečurica je upisala GLUMU na Fakultetu savremenih umetnosti u Beogradu u klasi Branislava Lečića. Sara je naš polaznik, bila je u Online Master klasi Igora Djordjevića i Gordana Kičića. Čestitamo Sari na postignutom uspehu!
Bojana Manojlović - GLUMA

Bojana Manojlović - GLUMA

Bojana Manojlović na Akademiji umetnosti u Beogradu upisala je GLUMU klasi Nebojše Milovanovića i Jane Maričić. Bojana je u našoj školi bila na Online Master programu u klasi Igora Djordjevića i Gordana Kičića. Čestitamo Bojani!
Maša Savić - GLUMA

Maša Savić - GLUMA

Maša Savić je upisala GLUMU na Fakultetu savremenih umetnosti u Beogradu. Maša je naš polaznik Online Master programa, bila je klasi Igora Djordjevića i Gordana Kičića. Srećno! Čestitamo na uspehu!
Luka Stanković - GLUMA

Luka Stanković - GLUMA

Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju upisao je naš polaznik Luka Stanković. U našoj školi Luka je bio na Master program u klasi Igora Djordjevića i Gordana Kičića. Čestitamo! Srećno!
Jovana Lazin - FILMSKA I TELEVIZIJSKA REŽIJA

Jovana Lazin - FILMSKA I TELEVIZIJSKA REŽIJA

Naša polaznica filmske i tv režije Jovana Lazin koja je bila u klasi Marka Novakovića, položila je prijemni ispit za FILMSKU I TELEVIZIJSKU REŽIJU na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Čestitamo i želimo sreću na studijama!
Pavle Milanović - FILMSKA I TELEVIZIJSKA REŽIJA

Pavle Milanović - FILMSKA I TELEVIZIJSKA REŽIJA

Pavle Mijanović, položio je prijemni ispit za FILMSKU I TELEVIZIJSKU PRODUKCIJU na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Pavle je kao član naše škole pohađao smer filmske i tv režije u klasi Marka Novakovića. Čestitamo na postignutom uspehu!
Iva Milojković - FILMSKA I TELEVIZIJSKA REŽIJA

Iva Milojković - FILMSKA I TELEVIZIJSKA REŽIJA

Čestitamo Ivi Milojković položeni prijemni ispit za FILMSKU I TELEVIZIJSKU REŽIJU na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Iva je u našoj školi pohađala filmsku i tv režiju u klasi Marka Novakovića. Srećno!
Jelena Nedaković - GLUMA

Jelena Nedaković - GLUMA

Jelena Nedaković je upisala smer GLUMA na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi Nikite Milivojevića. Jelena je u našoj školi bila u klasi Ivan Jevtovića, Igora Đorđevića takodje i u klasi kod Anite Mančić. Ona je naš dugogodišnji polaznik i igrala je u našoj predstavi ’’Briljantin ’’. Čestitamo Jeleni na uspešnom rezultatu i dosadašnjim postignutim rezultatima.
Vladimir Beljić - GLUMA

Vladimir Beljić - GLUMA

Vladimir Beljić je upisao smer na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi Nikite Milivojevića. Vladimir je dugogodišnji naš član, bio je u klasi u našoj školi kod Ivana Jevtovića, Igora Djordjevića i Anite Mančić. Nastupao je u više predstava: ’’Lajanje na zvezde’’, ’’Solunci i Solunke govore’’, ’’Briljantin ’’ i ’’Tesna koža’’. Čestitamo Vladimiru na postignutom uspehu i rezultatu.
Aleksandra Vulanović - GLUMA

Aleksandra Vulanović - GLUMA

Aleksandra Vulanović je upisala smer GLUMA na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi Nikite Milivojevića. Aleksandra je u našoj školi bila u klasi Nebojše Glogovca i Igora Đorđevića. Ona je naš dugogodišnji polaznik, igrala je u predstavama: ’’Bure baruta’’ i ’’Lajanje na zvezde’’. Čestitamo Aleksandri na uspešnom rezultatu i dosadašnjim postignutim rezultatima.
Arsenije Berić - GLUMA

Arsenije Berić - GLUMA

Arsenije Berić je upisao smer GLUMA na Akademiji umetnosti u Beogradu u klasi Dragane Varagić. Arsenije je dugogodišnji naš član, bio je u klasi u našoj školi kod Ivana Jevtovića, Igora Djordjevića i Anite Mančić. Nastupao je u predstavama: ’’Solunci i Solunke govore’’ i ’’Briljantin ’’. Čestitamo Arseniju na postignutom uspehu i rezultatu.
Stefan Fisher - GLUMA

Stefan Fisher - GLUMA

Stefan Fisher je upisao smer GLUMA na Fakultetu Savremenih umetnosti u Beogradu u klasi Ljiljane Blagojević. Stefan je naš član, bio je u klasi kod Ivana Jevtovića, Nastupao je u predstavi ’’Tesna koža’’. Čestitamo Stefanu na postignutom uspehu i rezultatu.
Ljubica Ikić - GLUMA

Ljubica Ikić - GLUMA

Ljubica Ikić je upisala smer GLUMA na Fakultetu Savremenih umetnosti u Beogradu u klasi Ljiljane Blagojević. Ljubica je naš dugogodišnji član, bila je u klasi kod Ivana Jevtovića, Igora Djordjevića i Anite Mančić. Nastupala je u predstavama: ’’Solunci i Solunke govore’’ i ’’Briljantin ’’. Čestitamo Ljubici na postignutom uspehu i rezultatu.
Sava Milutinović - GLUMA

Sava Milutinović - GLUMA

Sava Milutinović je upisao smer GLUMA na Fakultetu Savremenih umetnosti u Beogradu u klasi Ljiljane Blagojević. Sava je naš član, bio je u klasi kod Ivana Jevtovića, Igora Djordjevića i Anite Mančić. Nastupao je u sledećim predstavama ’’Tesna koža’’ i ’’Solunci i Solunke govore’’. Čestitamo Savi na postignutom uspehu i rezultatu.
Anja Dinić - GLUMA

Anja Dinić - GLUMA

Anja Dinić je upisala smer GLUMA na Fakultetu Savremenih umetnosti u Beogradu u klasi Ljiljane Blagojević. Anja je naš član, bila je u klasi kod Ivana Jevtovića i Igora Djordjevića. Nastupala je u predstavi ’’Mi nismo andjeli’’. Čestitamo Anji na postignutom uspehu i rezultatu.
Maša Pavlović - REŽIJA

Maša Pavlović - REŽIJA

Naš polaznica Maša Pavlović je jedina u junskom roku položila prijemni ispit za REŽIJU na Akademiji umetnosti Novi Sadu u klasi Nikite Milivojevića. Ponosni smo što je još jedna naša polaznica upisala željene akademske studije. Želimo joj svu sreću u daljem radu!
Ognjen Branković - DRAMATURGIJA

Ognjen Branković - DRAMATURGIJA

Naš polaznik je položio u junskom roku prijemni ispit za DRAMATURGIJU na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Ponosni smo što je još jedan naš polaznik upisao željene akademske studije. Želimo mu svu sreću u daljem radu!
Julija Todorov - GLUMA

Julija Todorov - GLUMA

ČESTITAMO Juliji Todorov koja je bila u Klasi Ivana Bekjareva na upisu na smer GLUMA na Fakultetu dramskih i filmskih umetnosti ’’Sinergija’’ u Beogradu u Klasi Ivana Jevtovića.
Nenad Petrović - GLUMA

Nenad Petrović - GLUMA

ČESTITAMO Nenadu Petroviću koji je bio u Klasi Ivana Bekjareva na upisu na smer GLUMA na Fakultetu savremenih umetnosti u Beogradu.
Bojana Ilić - GLUMA

Bojana Ilić - GLUMA

ČESTITAMO Bojani Ilić koja je bila u Klasi Ivana Bekjareva na upisu na smer GLUMA na Fakultetu savremenih umetnosti u Beogradu.
Tamara Milčić - GLUMA

Tamara Milčić - GLUMA

Naša dugogodišnja polaznica Tamara Milčić upisala je glumu na Fakultetu savremenih umetnosti. Tamara je stekla veliko iskustvo igrajući u raznim predstavama naše produkcije kao što su: Li(n)kovi, Ljubav za početnike, Lajanje na zvezde, Solunci i Solunke govore( odakle je ova fotografija ) kao i dugometražnom filmu naše produkcije ,,Pretostavka nevinosti’’. Tamara je u našoj školi bila u klasi Nebojše Glogovca, zatim u klasi Igora Đorđevića. Srećno!
Maša Rodić - GLUMA

Maša Rodić - GLUMA

Maša Rodić naša polaznica u klasi Igora Đorđevića, od jeseni će biti studentkinja glume na Akademiji umetnosti u Beogradu. Želimo joj svu sreću!
Nikola Ristić - GLUMA

Nikola Ristić - GLUMA

Polaznik master semestra u klasi Igora Đorđevića, Nikola Ristić, studiraće glumu na Akademiji unetnosti u Beogradu. Nikola je igrao u predstavama Bure baruta, Šine, Solunci i Solunke govore (iz koje je ova fotografija). Srećno i puno uspeha!
Marija Petrović - GLUMA

Marija Petrović - GLUMA

Marija Petrović, naša polaznica u klasi Igora Đorđevića, postaje brucoš ove jeseni i to na smeru gluma na fakultetu dramskih i filmskih umetnosti Univerziteta Sinergija. Čestitamo!
Angelina Dragović - GLUMA

Angelina Dragović - GLUMA

Naša polaznica u klasi Igora Đorđevića, Angelina Dragović, upisala je glumu na fakultetu dramskih i filmskih umetnosti Univerziteta Sinergija. Želimo joj svu sreću!
Nikola Popović - GLUMA

Nikola Popović - GLUMA

Naš polaznik Nikola Popović, u klasi Dragana Mićanovića i Anite Mančić, kojeg smo gledali u predstavi Solunci i Solunke govore, upisao je glumu na fakultetu dramskih i filmskih umetnosti Univerziteta Sinergija. Čestitamo!
Katarina Jevremović - GLUMA

Katarina Jevremović - GLUMA

Katarina Jevremović, naša polaznica master semestra u klasi Igora Đorđevića, od ove jeseni biće studentkinja glume na fakultetu dramskih i filmskih umetnosti Univerziteta Sinergija. Katarina je igrala u predstavama: Ljubav za početnike i Mi nismo andjeli (iz koje je ova fotografija). Srećno!
Uroš Končar- GLUMA

Uroš Končar- GLUMA

Uroš Končar će biti na smeru glume na Fakultetu savremenih umetnosti. Uroš je u našoj školi završio prvi semestar u klasi Igora Đorđevića. Čestitamo mu na uspešnom rezultatu!
Teodora Bićanin - GLUMA

Teodora Bićanin - GLUMA

Naša dugogodišnja polaznica Teodora Bićanin koju smo gledali u predstavama: Linkovi, Tito i ja, Ljubav za početnike, Lajanje na zvezde, Mi nisimo andjeli ( iz koje je ova fotografija ), Solunci i Solunke govore biće na smeru glume na Fakultetu savremenih umetnosti. Teodora je u našoj školi bila u klasi Nebojše Glogovca, zatim u klasi Igora Đorđevića. Želimo joj sreću i s nestrpljenjem čekamo nove naslove!
Sara Bojić - GLUMA

Sara Bojić - GLUMA

Naša dugogodišnja polaznica Sara Bojić upisala je glumu na Fakultetu savremenih umetnosti. Sara je stekla veliko iskustvo igrajući u raznim predstavama naše produkcije kao što su: Lajanje na zvezde (odakle je ova fotografija), Ljubav za početnike, Životinjska farma, Mi nismo anđeli, Solunci i Solunke govore... Sara je u našoj školi bila u klasi Nebojše Glogovca, zatim u klasi Igora Đorđevića. Jedva čekamo da gledamo Saru u novim profesionalnim projektima koji je sigurno očekuju!
Vuk Rađen - FILMSKA I TV REŽIJA

Vuk Rađen - FILMSKA I TV REŽIJA

Naš polaznik Vuk Rađen postaje brucoš na smeru Filmske i tv režije na Akademiji umetnosti u Banjaluci. Vuk je svoje znanje stekao kako na smeru glume u klasi Igora Đorđevića i u predstavi Mi nismo anđeli ( iz koje je ova fotografija ), tako i na smeru Filmske i tv režije u klasi Marka Novakovića. Želimo mu svu sreću!
Slađana Bušić- PRODUKCIJA

Slađana Bušić- PRODUKCIJA

Naša polaznica Slađana Bušić u klasi Igora Đorđevića, uspešno je položila prijemni na FDU za smer Produkcija pozorišta, radija i kulture. Čestitamo!
Staša Garović - POZORIŠNA REŽIJA

Staša Garović - POZORIŠNA REŽIJA

Naša polaznica prvog semestra u klasi Igora Đorđevića, Staša Garović, biće na smeru Pozorišne režije na FDU. Čestitamo i očekujemo uzbudljive predstave!
 Isidora Kulenović - POZORIŠNA REŽIJA

Isidora Kulenović - POZORIŠNA REŽIJA

Isidora Kulenović, naša dugogodišnja polaznica, koja je bila u klasi Nebojše Glogovca, zatim Igora Đorđevića, uspešno je uradila prijemni ispit iz Pozorišne režije na FDU. Isidora je igrala u predstavami Sivi dom (iz koje je i ova fotografija). Čestitamo!
Ana Marković - DRAMATURGIJA

Ana Marković - DRAMATURGIJA

Ana Marković naša polaznica Master semestra u klasi Igora Đorđevića, koja je igrala u predstavama Lajanje na zvezde i Solunci i Solunke govore upisala je FDU - smer Dramaturgija. Želimo joj sreću na studijama!
Sofija Kovačević - GLUMA

Sofija Kovačević - GLUMA

Naša polaznica Sofija Kovačević PRVA je na rang listi FDU-a na smeru GLUMA! Od oktobra meseca studiraće glumu u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta. Sofija je u našoj školi bila na Master semestru u klasi Igora Đorđevića i stekla iskustvo u više Javnih časova, kao i u našim predstavama Ljubav za početnike, Lajenje na zvezde i Mi nismo anđeli ( odakle je i ova fotografija ). U užem krugu Sofija je osigurala velike bodove pri ocenjivanju pokazavši sigurnost i stečeno znanje i u stručnim predmetima, koje je savladala u našoj školi. Želimo joj mnogo sreće na studijama i u karijeri!
Đorđe Galić - GLUMA

Đorđe Galić - GLUMA

ČESTITAMO Đorđu Galiću koji je bilo u klasi Ivana Bekjareva, a sada je student GLUME na budzetu na Fakultetu umetnosti Priština - Zvečan.
Tamara Popović - MENADŽMENT I PRODUKCIJA POZORIŠTA, RADIJA I KULTURE

Tamara Popović - MENADŽMENT I PRODUKCIJA POZORIŠTA, RADIJA I KULTURE

ČESTITAMO Tamari Popović, našoj polaznici u klasi Ivan Bekjarev na upisu i budzetu na Fakultetu dramslih umetnosti u Beogradu na smeru MENADŽMENT I PRODUKCIJA POZORIŠTA, RADIJA I KULTURE!
Lea Savin - GLUMA

Lea Savin - GLUMA

ČESTITAMO Lei Savin koja je bila naša polaznica u klasi Milorada Mandića Mande, a sada je studentkinja GLUME na Fakultetu savremenih umetnosti.
Emilija Terzić - DIGITALNE UMETNOSTI

Emilija Terzić - DIGITALNE UMETNOSTI

ČESTITAMO Emiliji Terzić, , polazniku Filmske i TV režije u klasi Marka Novakovića, koja je upisala Digitalne umetnosti na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu.
Nemanja Jovanović - GLUMA

Nemanja Jovanović - GLUMA

ČESTITAMO Nemanji Jovanoviću koji je bio u klasi Nebojše Glogovca i upisao Fakultet savremenih umetnosti odsek GLUMA.
Uroš Stefanović - GLUMA

Uroš Stefanović - GLUMA

ČESTITAMO Urošu Stefanoviću koji je bio u klasi Nebojše Glogovca i upisao Fakultet savremenih umetnosti odsek GLUMA. Fotografija je iz predstave Životinjska farma u kojoj je Uroš igrao jednu od većih uloga.
Natalija Žugić - GLUMA

Natalija Žugić - GLUMA

ČESTITAMO Nataliji Žugić, bivšoj polaznici u klasi Nebojše Glogovca, a sada studentkinji GLUME na Fakultetu savremenih umetnosti.
Anđela Antić - GLUMA

Anđela Antić - GLUMA

ČESTITAMO Anđeli Antić, koja je bila u našoj školi u klasi Igora Đorđevića, a sada je student GLUME na Fakultetu savremenih umetnosti.
 Radmila Jokić - GLUMA

Radmila Jokić - GLUMA

ČESTITAMO Radmili Jokić, našoj polaznici koja je bila u klasi Igora Đorđevića, na uspešno položenom prijemnom ispitu na Fakultetu savremenih umetnosti, smer GLUMA.
Jana Rakonjac  - GLUMA

Jana Rakonjac - GLUMA

ČESTITAMO Jani Rakonjac koja je bila u klasi Igora Đorđevića, a sada je student GLUME na Fakultetu umetnosti Priština - Zvečan.
Ana Đorđević - GLUMA

Ana Đorđević - GLUMA

ČESTITAMO Ani Đorđević koja je bila u Klasi Ivana Bekjareva na upisu na smer GLUMA na Akademiji umetnosti u Beogradu u klasi Mirjane Karanović.
Saša Nićoforović - GLUMA

Saša Nićoforović - GLUMA

ČESTITAMO Saši Nićiforoviću koji je bilo u Klasi Ivana Bekjareva na upisu na smer GLUMA na Akademiji umetnosti u Beogradu u Klasi Olivere Viktorović i asistenta Gorana Jevtića.
Teodora Kušić - GLUMA

Teodora Kušić - GLUMA

ČESTITAMO Teodori Kušić koja je bila u Klasi Ivana Bekjareva na upisu na smer GLUMA na Fakultetu dramskih i filmskih umetnosti ’’Sinergija’’ u Beogradu u Klasi Ivana Jevtovića.
Aleksandra Ilić - PRODUKCIJA U UMETNOST U MEDIJIMA

Aleksandra Ilić - PRODUKCIJA U UMETNOST U MEDIJIMA

ČESTITAMO Aleksandri Ilić koja je bila u Klasi Ivana Bekjareva na upisu na smer PRODUKCIJA U UMETNOSTI I U MEDIJIMA na Akademiji umetnosti u Beogradu.
Ivan Ćirić - GLUMA

Ivan Ćirić - GLUMA

ČESTITAMO Ivanu Ćiriću koji je bio u Klasi Ivana Bekjareva na upisu na smer GLUMA na Fakultetu umetnosti u Prištini u Klasi Jovice Pavića.
Stefan Geić - GLUMA

Stefan Geić - GLUMA

ČESTITAMO Stefanu Geiću koji je bio u Klasi Ivana Bekjareva na upisu na smer GLUMA na Fakultetu savremenih umetnosti u Beogradu u Klasi Vide Ognjenović.
Jovana Pantić - GLUMA

Jovana Pantić - GLUMA

ČESTITAMO Jovani Pantić koja je bila u Klasi Ivana Bekjareva na upisu na smer GLUMA na Fakultetu dramskih i filmskih umetnosti ’’Sinergija’’ u Beogradu u klasi Dubravke Mijatović.
Ivana Živković - GLUMA

Ivana Živković - GLUMA

ČESTITAMO Ivani Živković koja je bila u Klasi Milorada Mandića Mande na upisu na smer GLUMA na Akademiji umetnosti u Beogradu u klasi Tihomira Stanića i asistenta Milana Neškovića. Ivana je igrala u predstavi ’’Who cares?’’ iz koje je i ova fotografija.
Tamara Remenski - FILMSKA I TV PRODUKCIJA

Tamara Remenski - FILMSKA I TV PRODUKCIJA

ČESTITAMO Tamari Remenski koja je bila u Klasi Nebojše Glogovca na upisu na na budžet smer FILMSKA I TV PRODUKCIJA na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.
Sara Kamarit - FILMSKA I TV PRODUKCIJA

Sara Kamarit - FILMSKA I TV PRODUKCIJA

ČESTITAMO Sari Kamarit koja je bila u Klasi Filmske i tv režije Marka Novakovića na upisu na na budžet smer FILMSKA I TV PRODUKCIJA na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.
Matija Lukač - FILMSKA I TV REŽIJA

Matija Lukač - FILMSKA I TV REŽIJA

ČESTITAMO Matiji Lukaču koji je bio u Klasi Filmske i tv režije Marka Novakovića na upisu na na budžet smer FILMSKA I TV REŽIJA na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.
Tijana Gal - GLUMA

Tijana Gal - GLUMA

ČESTITAMO Tijani Gal koja je bila u Klasi Igora Đorđevića na upisu na smer GLUMA na Akademiji umetnosti u Beogradu u Klasi Igora Đorđevića i asistentkinje Milice Kralj. Tijana iza sebe ima iskustvo u predstavi ,,Ljubav za početnike" i na velikom platnu u igranom filmu ,,Pretpostavka nevinosti" u produkciji naše škole iz kog i jeste ova njena fotografija.
Vojislav Milošević - GLUMA

Vojislav Milošević - GLUMA

ČESTITAMO Vojislavu Miloševiću koji je bilo u Klasi Igora Đorđevića na upisu na smer GLUMA na Akademiji umetnosti u Beogradu u Klasi Igora Đorđevića i asistentkinje Milice Kralj. Vojislav je stekao prethodnih godina ogromno iskustvo u našoj školi igrajući u predstavama: Who cares?, Lajanje na zvezde, Sivi dom (gde je i nastala ova fotografija), Bure baruta, Šine, mjuziklu Sjaj kabarea i Chicago, kao i u igranom filmu Pretpostavka nevinosti.
Aleksandar Sarapa - GLUMA

Aleksandar Sarapa - GLUMA

ČESTITAMO Aleksandru Sarapi koji je bio u u Klasi Igora Đorđevića na upisu na smer GLUMA na budžetu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u Klasi Jasne Đuričić. Aleksandar je bio prvi na listi po bodovima sa prijemnog ispita! Igrao je našim predstavama Bure baruta (iz koje je ova fotografija) i Šine.
Darija Vučko - GLUMA

Darija Vučko - GLUMA

ČESTITAMO Dariji Vučko koja je bila u u Klasi Nebojše Glogovca na upisu na smer GLUMA na budžetu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u Klasi Jasne Đuričić. Darija je u našoj školi stekla iskustvo u predstavama: Maratonci trče počasni krug (iz koje je ova fotografija), Sivi dom, mjuziklu Sjaj kabarea i Chicago.
Magdalena Mijatović - GLUMA

Magdalena Mijatović - GLUMA

ČESTITAMO našem aktivnom polazniku Magdaleni Mijatović, koja je pohađala časove u Klasi Nebojše Glogovca, na uspešno položenom prijemnom ispitu na smeru GLUMA na budžetu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u Klasi Borisa Liješevića!
Marija Stanković - GLUMA

Marija Stanković - GLUMA

ČESTITAMO našem aktivnom polazniku Mariji Stanković, koja je pohađala časove u Klasi Milorada Mandića Mande, na uspešno položenom prijemnom ispitu na Akademiji lepih umetnosti, i studije na smeru GLUMA u Klasi Bozidara Đurovića i asistenta Nenada Maričića. Marija je u našoj školi stekla iskustvo u predstavi Lajanje na zvezde.
Goran Ivanović - GLUMA

Goran Ivanović - GLUMA

ČESTITAMO našem aktivnom polazniku Goranu Ivanoviću, koji je pohađao časove u Klasi Nebojša Glogovac, na uspešno položenom prijemnom ispitu na Akademiji lepih umetnosti, i studije na smeru GLUMA u Klasi Vide Ognjenović i asistenta Ivana Bosiljčića. Goran je u našoj školi stekao islustvo u mjuzilu Sjaj kabarea i Chicago.
Uroš Momić – GLUMA

Uroš Momić – GLUMA

ČESTITAMO našem aktivnom polazniku Urošu Momiću, koja je pohađao časove u Klasi Milorada Mandića Mande, na uspešno položenom prijemnom ispitu na Akademiji lepih umetnosti, i studije na smeru GLUMA u Klasi Bozidara Đurovića i asistenta Nenada Maričića. Uroš je u našoj školi stekao iskustvo u predstavi Lajanje na zvezde.
Tamara Milojković - GLUMA

Tamara Milojković - GLUMA

ČESTITAMO našem aktivnom polazniku Tamari Milojković, koja je pohađala časove u klasi Milorad Mandić Manda, na uspešno položenom prijemnom isputu na Fakultetu dramskih I filmskih umetnosti - Sinergija i studije na smeru GLUMA u Klasi Ljiljane Blagojević. Tamara je u našoj školi stekla iskustvo u predstavama Who cares, Sjaj kabarea i Maratonci trče počasni krug iz koje je i ova fotografija.
Aleksandar Kojić – GLUMA

Aleksandar Kojić – GLUMA

ČESTITAMO našem aktivnom polazniku Aleksandru Kojiću, koja je pohađala časove u klasi Milorad Mandić Manda, na uspešno položenom prijemnom isputu na Fakultetu dramskih I filmskih umetnosti - Sinergija i studije na smeru GLUMA u Klasi Ljiljane Blagojević.
Radomirka Šarić - GLUMA

Radomirka Šarić - GLUMA

ČESTITAMO našem aktivnom polazniku Radomirki Šarić, koja je pohađala časove u Klasi Milorada Mandića Mande, na uspešno položenom prijemnom ispitu na Akademiji lepih umetnosti i studije na smeru GLUMA u Klasi Bozidara Đurovića i asistenta Nenada Maričića!
Aleksandra Milisavljević – GLUMA

Aleksandra Milisavljević – GLUMA

ČESTITAMO našem aktivnom polazniku Aleksandri Milisavljević, koja je pohađala časove u klasi Milorad Mandić Manda, na uspešno položenom prijemnom ispitu na Fakultetu dramskih I filmskih umetnosti - Sinergija i studije na smeru GLUMA u Klasi Ljiljane Blagojević. Aleksandra u našoj školi je stekla iskustvo u predstavama Who cares, Maratonci trče pocasni krug i mjuziklu Sjaj Kabarea.
Gorica Živanović - GLUMA

Gorica Živanović - GLUMA

ČESTITAMO našem aktivnom polazniku Gorici Živanović, koja je pohađala časove u klasi Milorad Mandić Manda, na uspešno položenom prijemnom ispitu na Fakultetu dramskih I filmskih umetnosti - Sinergija i studije na smeru GLUMA u Klasi Ljiljane Blagojević.
Rastislav Ćopić - POZORIŠNA REŽIJA

Rastislav Ćopić - POZORIŠNA REŽIJA

ČESTITAMO našem aktivnom polazniku Rastislavu Ćopiću, u Klasi pozorišne režije koju vodi Marko Misirača, na uspešno položenom prijemnom isputu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i studije na smeru POZORIŠNE REŽIJE u Klasi Egona Savina!
Bojan Durutović - POZORIŠNA PRODUKCIJA

Bojan Durutović - POZORIŠNA PRODUKCIJA

ČESTITAMO našem polazniku Bojanu Durutoviću na uspešno položenom prijemnom isputu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i studije na smeru POZORIŠNE PRODUKCIJE!
Mina Milićević - GLUMA

Mina Milićević - GLUMA

ČESTITAMO našem aktivnom polazniku Mini Milićević, koja je bila u Klasi Ivana Bekjareva na uspešno položenom prijemnom isputu, smer GLUMA, na Akademiji umetnosti u Beogradu u klasi Olivere Viktorovic i asistenta Gorana Jevtića! Mina u našoj školi je stekla iskustvo u predstavi Who cares.
Katarina Jovanović - GLUMA

Katarina Jovanović - GLUMA

ČESTITAMO našem aktivnom polazniku Katarini Jovanović, koja je bila u Klasi Ivana Bekjareva na uspešno položenom prijemnom isputu, smer GLUMA, na Akademiji umetnosti u Beogradu u klasi Olivere Viktorovic i asistenta Gorana Jevtića. Katarina u našoj školi je stekla iskustvo u predstavi Who cares.
Zoja Vasić - MENADŽMENT I PRODUKCIJA POZORIŠTA, RADIJA I KULTURE

Zoja Vasić - MENADŽMENT I PRODUKCIJA POZORIŠTA, RADIJA I KULTURE

ČESTITAMO Zoji Vasić, našoj polaznici Filmske i TV režije u klasi Marka Novakovića, na postignutom prvom mestu na rang listi na budžetu na Fakultetu dramslih umetnosti u Beogradu na smeru MENADŽMENT I PRODUKCIJA POZORIŠTA, RADIJA I KULTURE!
Nađa Petrović - DRAMATURGIJA

Nađa Petrović - DRAMATURGIJA

ČESTITAMO našem aktivnom polazniku Nađi Petrović, koja je pohađala časove Filmske i TV režije u Klasi Marka Novakovića na uspešno položenom prijemnom isputu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i studije na smeru DRAMATURGIJA!
Anica Petrović - GLUMA

Anica Petrović - GLUMA

ČESTITAMO našem aktivnom polazniku Anici Petrović, koja je pohađala časove u Klasi Milorada Mandića Mande, na uspešno položenom prijemnom ispitu na smeru GLUMA na budžet na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u Klasi Nikite Milivojevića! Ponosni na prvo mesto na rang listi! Anica je u našoj školi stekla iskustvo u mjuziklu Sjaj kabarea odakle je i ova fotografija.
Kosta Ilić - FILMSKA I TV PRODUKCIJA

Kosta Ilić - FILMSKA I TV PRODUKCIJA

ČESTITAMO Kosti Iliću, polazniku Filmske i TV režije u klasi Marka Novakovića koji je se rangirao kao prvoplasirani na rang listi na budžetu na Fakultetu dramslih umetnosti u Beogradu na smeru FILMSKA I TV PRODUKCIJA!

Škola glume i režije

Informacije

Telefon:
+381 60 0858686

Pratite nas