Teatar - predškolci (Klasa Sena Đorović)
Slider
Slider
 INFORMACIJEPRIJAVE060 085 86 86

Teatar predškolci

(Klasa Sena Đorović)

Za uzrast 5 i 6 godina

U potrazi ste za najadekvatnijom aktivnošću za vaše mališane koja će im najbolje pomoći u psihofizičkom i socijalnom razvoju? Naš program je idealan odgovor za vaše potrebe. Uz program naše škole, polaznici će vreme na časovima provoditi na kvalitetan zabavno-edukativni način.

Na časovima glume mališani će kroz razne metode rada i igre, otkrivati svet glume i mašte, sticati samopouzdanje, raditi na koncentraciji, oslobađati se, raditi na koordinaciji i artikulaciji kako govora, tako i svog tela i na javnom nastupu. Postupno će otkrivati elemente improvizovane igre i izvršavanje određenih glumačkih i dikcijskih zadataka, kao i zadataka tehnike glase i pokreta. Mališani će uz kompletan glumački program dobiti i znanja u vezi sa radom pred kamerom.

Svaki semestar, nakon četiri programa od četiri nedelje, završava se JAVNIM ČASOM na Velikoj sceni ’’Teatra 78’’. Tu ćemo publici prikazati najvažnije i najreprezentativnije delove rada iz glume i stručnih predmeta, a snimljene vežbe sa predmeta glume pred kamerom će biti prikazane na Javnom času na velikom filmskom platnu.

  • Širok je spektar sposobnosti koje gluma razvija - fizičke, motoričke, mentalne i emocionalne. Sjajna podloga i priprema za osnovnu školu, kao i za nastavak bavljenja glumom u našoj školi kroz kompleksniji program, gde će biti uključeni uz časove glume i novi stručni predmeti (scenski govor - dikcija, tehnika glasa - pevanje, scenske igre i scenski pokret, gluma pred kamerom, istorija pozorišta i istorija filma ).
  • Pored redovnih časova i programa polaznici imaju priliku da učestvuju u predstavama i filmovima naše produkcije, kao i da budu deo mnogih naših polazika koji su dobili ulogu u filmu, seriji ili pozorištu. ( klikom na plave rečenice možete videti više o projektima naših polaznika )

Program obuhvata 4 termina (od 1h), u četiri nedelje, odnosno 16 termina (16h) za ceo semestar, polugodište.

Cena programa za četiri nedelje i fond od 4 termina iznosi 4.500 dinara.

Nastava je ponedeljkom ili petkom u popodnevnim i večernjim terminima.

20% popusta na članarine po osobi za polaznike iz iste porodice

Predavači:

Gluma i stručni predmeti:

(klikom na ime možete pročitati biografiju predavača)

Asistent klase:

Kreator programa:

Škola glume i režije

Informacije

Telefon:
+381 60 0858686

Pratite nas